Network-wide Ad Blocking 

Bolje iskustvo na mreži bez reklama i skrivenih mehanizama za praćenje koji narušavaju vašu privatnost i nadgledaju vaše aktivnosti?

To je upravo ono što Ad blokator Pi Hole može učiniti za vas. Podešavanje Pi Hole-a blokiranje oglasa i poboljšanje privatnost i sigurnosti svih mrežnih uređaja. Nema više potrebe za dodacima za browser ili za modifikovanje uređaja.
Iz tog razloga, Pi Hole je važan deo softvera u podešavanju pametnog doma ili kancelarije.

Šta je Pi Hole?

    Pi Hole je blokator oglasa širom interneta. U tipičnom okruženju on može blokirati gotovo sve oglase na svim uređajima u vašem domu ili firmi bez potrebe za instaliranjem Ad blokatora na svaki pojedini uređaj.
 
Evo nekih sjajnih karakteristika / prednosti Pi Hole-a:

  •     Pruža sjajnu kontrolnu tablu za nadgledanje različitih statistika o blokiranju oglasa. Pi-Hole ima ugrađeni web server koji pruža jednostavan web interfejs za administraciju.
  •     Nije potreban softver za blokiranje oglasa na strani klijenta.
  •     Preko 100.000 domena za prikazivanje oglasa blokirano je podrazumevanim listama blokada. Postoji veliki broj javno dostupnih lista blokiranja koje će prilagoditi vaše blokiranje.
  •     Blokira oglase na bilo kom uređaju, uključujući one pametne televizore i druge uređaje koji vam ne dozvoljavaju bilo kakve izmene. Izuzetak su uređaji sa čvrsto kodiranim DNS-om.
  •     Smanjuje propusni obim i poboljšava ukupne mrežne performanse i lokalne i internet mreze.